Druh vína







Oblast












Odrůda

















Tipy a Doporučení








Pojďme ochutnat…

Cuvée Prestige Millesimato Glera Brut & Rosé Millesimato, 0,75l

Šumivé víno

Ušetříte 29 Kč

Cuvée Prestige Millesimato Glera Brut - víno světle slámově žluté barvy se zelenými odstíny. Jemné, vytrvalé a kompaktní ovocné chuti s příznaky květin, banánu a jablek. Svěží,čistá a harmonická chuť s vyváženou sladkosti a kyselostí.
Rosé Millesimato - jemné vibrující rosé s elegantní světlou barvou. V nose je cítit příjemné, intenzivní a ovocné aroma s vůní zralých jahod a malin. Na patře je měkké a hladké s pěknou ostrou texturou.
Recept: Třešňová bublanina

DETAILNÍ INFORMACE O VÍNECH:
319 Kč
408 Kč
+ Jutová taška 2 lahve
437 Kč
+ Bavlněná EKO taška + kartonové trojbalení

S D Í L E T   N A :





Třešňová bublanina

Třešňová bublanina


doba přípravy: 25 minut


Suroviny
250 ml teplého sójového mléka, 2 lžíce medu, 70 ml řepkového oleje, 270 g polohrubé mouky, 50 g strouhaného kokosu, 40 g bramborového škrobu, lžičku fruktózového vanilkového cukru, 1 kypřící prášek


Postup přípravy
V odměrce smícháme 250 ml teplého tekutého sojového mléka a 2 lžíce medu, 70 ml řepkového oleje - necháme vychladnout. V míse smícháme 270 g polohrubé mouky, 50 g strouhaného kokosu, 40 g bramborového škrobu (Solamylu), lžičku fruktózového vanilkového cukru a sáček kypřícího prášku. Nahřejeme troubu na 180 °C a vyložíme plech pečicím papírem. Smícháme tekuté a sypké složky. Nalijeme těsto na pekáč, poklademe třešněmi, obalenými v hrubé mouce, aby neklesly. Povrch posypeme drobenkou z hrubé mouky, fruktózového vanilkového cukru a řepkového oleje. Pečeme asi půl hodiny.



Přejeme Vám dobrou chuť u tohoto skvělého pokrmu, který můžete doplnit sklenkou kvalitního vína z naší nabídky!