Druh vína







Oblast












Odrůda

















Tipy a Doporučení








Pojďme ochutnat…

Don David Shiraz 2018, 0,75l

Červené víno | suché | Shiraz

Po 12 měsíčním ležení v nových sudech má tento Shiraz pronikavě výrazně tmavě červenou barvu.

Chuť a vůně vína

Chuť je plná s tóny zralého ovoce, kulatými taniny a náznaky pepře.

K jakému jídlu se víno hodí

  • červená masa, husí a kuřecí játra, zvěřina

Recept: Steaky z divočáka na česneku
269 Kč

S D Í L E T   N A :





Země původu - Argentina
Vinařská oblast - Salta
Vinařství - Cafayate
Typ - Červené víno
Odrůda - Shiraz & Syrah
Ročník - 2018
Analýza vína - Alkohol: 14% v/v, Titrovatelné kyseliny: g/litre, zbytkový cukr: g/L, pH:
Druh vína - Suché
Počet v kartonu - 6
vhodné k archivaci - 5-6 let


Steaky z divočáka na česneku

Steaky z divočáka na česneku


Doba přípravy: 45 minut


Suroviny:
2 lžíce koření divočina, 8 stroužků česneku, 500 g libového masa z divočáka, 3 lžíce oleje


Postup přípravy:
Maso nakrájíme na menší steaky a dáme přes noc (lépe déle) naložit do marinády, kterou připravíme smícháním oleje, koření a česneku.
Další den opečeme na pánvi nebo grilu- není třeba už žádného dalšího tuku, ani sůl. Až máme maso pěkně do červena propečené, servírujeme steaky z divočáka s brambory, bramborovou kaší nebo pouze s chlebem a zeleninou.



Přejeme Vám dobrou chuť u tohoto skvělého pokrmu, který můžete doplnit sklenkou kvalitního vína z naší nabídky!