Druh vína







Oblast












Odrůda

















Tipy a Doporučení








Pojďme ochutnat…

Benchmark Chardonnay & Benchmark Shiraz, 0,75l

Ušetříte 49 Kč

Grant Burge Benchmark Chardonnay 2019 - jedná se o svěží, středně tělnaté víno s bohatou ovocnou chutí především citrusů, peckovitého ovoce,broskvových plodů, chuť je skvěle rozmarná s medovou chutí melounu s příjemnou osvěžující kyselinkou.
Grant Burge Benchmark Shiraz 2019 - stylové červené víno kde ve velkém aroma tohoto vína dominuje chuť třešní a višní, černého pepře a koření.
Recept: Mořský vlk

DETAILNÍ INFORMACE O VÍNECH:
429 Kč
458 Kč
+ Dárkové dvojbalení
518 Kč
+ Jutová taška 2 lahve
547 Kč
+ Bavlněná EKO taška + kartonové trojbalení

S D Í L E T   N A :





Mořský vlk

Mořský vlk


doba přípravy: 30 minut
Ryby obecně potřebují pouze krátkou úpravu, proto se skvěle hodí na gril. Mořský vlk má pevné bílé maso a stačí mu jednoduché dochucení, při kterém nejlépe vynikne jeho delikátní chuť. Vsaďte na klasickou kombinaci citron + česnek + bylinky a zaručeně si pochutnáte jako na dovolené u moře.
Suroviny
mořský vlk 4 ks, olivový olej 200 ml, citron 4 ks, česnek 3 stroužky, sůl, směs koření na ryby 5 lžiček, hladkolistá petržel 1 hrst, jemný ajvar 375 g


Postup přípravy
Pomocí ostrého nože seškrábejte z ryb případné šupiny. Postupujte od ocasu k hlavě. Po opláchnutí a osušení udělejte po stranách ryb šikmé zářezy. Ryby naložte do marinády z oleje, šťávy ze 2 citronů, rozmělněného česneku, soli a grilovacího koření na 30 minut.
Rozehřejte gril na vysoký žár. Zbylé citrony nakrájejte na plátky a vyložte jimi vnitřky ryb. Grilujte z každé strany 5 minut.
Před servírováním posypte petrželkou. Podávejte s ajvarem.



Přejeme Vám dobrou chuť u tohoto skvělého pokrmu, který můžete doplnit sklenkou kvalitního vína z naší nabídky!