Druh vína







Oblast












Odrůda

















Tipy a Doporučení








Pojďme ochutnat…

Benchmark Chardonnay & Benchmark Shiraz, 0,75l

Ušetříte 49 Kč

Grant Burge Benchmark Chardonnay 2019 - jedná se o svěží, středně tělnaté víno s bohatou ovocnou chutí především citrusů, peckovitého ovoce,broskvových plodů, chuť je skvěle rozmarná s medovou chutí melounu s příjemnou osvěžující kyselinkou.
Grant Burge Benchmark Shiraz 2019 - stylové červené víno kde ve velkém aroma tohoto vína dominuje chuť třešní a višní, černého pepře a koření.
Recept: Paella s mořskými plody

DETAILNÍ INFORMACE O VÍNECH:
429 Kč
458 Kč
+ Dárkové dvojbalení
518 Kč
+ Jutová taška 2 lahve
547 Kč
+ Bavlněná EKO taška + kartonové trojbalení

S D Í L E T   N A :





Paella s mořskými plody

Paella s mořskými plody


doba přípravy: 45 minut


Suroviny pro 4 osoby
8 ks krevety, olivový olej, 3 stroužky česneku, 1ks cibule bílá, 1ks červená paprika, 1ks zelená paprika, 2ks rajčat, 200g mořských plodů, 300g kulatozrnné rýže, 1,20l vývar rybí, z mořských plodů nebo zeleniny, sůl, šafrán, 2ks citrónu k podávání


Postup přípravy:
Krevety usmažte ve velké pánvi na větším množství oleje. Stačí jim pár minut – jakmile zčervenají, jsou hotové. Vyndejte je a odložte na papírovou utěrku. Česnek pokrájejte na plátky, cibuli a papriky nadrobno. Do pánve do oleje po krevetách dejte nejprve cibuli, poté česnek a papriky, nakonec přidejte pokrájená rajčata. Vše pár minut restujte. Přidejte mořské plody, rýži a vše zalijte vývarem. Dochuťte šafránem, solí a vařte 15–20 minut. Vývar se vsákne a rýže změkne. Poté přikryjte pánev utěrkou a pokrm nechte ještě 5 minut dojít.
Na hotovou paellu naskládejte krevety a pokrájené citrony. Podávejte nejlépe s šumivým nebo bílým vínem.



Přejeme Vám dobrou chuť u tohoto skvělého pokrmu, který můžete doplnit sklenkou kvalitního vína z naší nabídky!