Druh vína







Oblast












Odrůda

















Tipy a Doporučení








Pojďme ochutnat…

Marlborough Origin Sauvignon Blanc & Sauvignon Blanc Bubbles & Marlborough Origin Pinot, 0,75l

SC Marlborough Origin Sauvignon Blanc 2018 - z proslulé oblasti Marlborough, je známý svojí ovocnou chutí s nádechem divokého ovoce, černého rybízu, podtóny angreštu a bylin.
SC Vicar’s Choice Sauvignon Blanc Bubbles 2019 - Slámově žlutou barvu doplňují zelené odstíny. V ovocném aroma vyniká černý rybíz, grapefruit a meloun s minerálními tóny. Svěží styl typický pro oblast Marlborough upřednosťňuje opět ovocné chutě.
SC Marlborough Origin Pinot Noir 2018 - Výběrové červené víno odrůdy Pinot Noir má sytě granátovou barvu a vůni připomínající zralý černý rybíz, třešně s jemným květinovým a kořenitým nádechem.
Recept: Steaky z divočáka na česneku

DETAILNÍ INFORMACE O VÍNECH:
1629 Kč
1728 Kč
+ Jutová taška 3 lahve

S D Í L E T   N A :





Steaky z divočáka na česneku

Steaky z divočáka na česneku


Doba přípravy: 45 minut


Suroviny:
2 lžíce koření divočina, 8 stroužků česneku, 500 g libového masa z divočáka, 3 lžíce oleje


Postup přípravy:
Maso nakrájíme na menší steaky a dáme přes noc (lépe déle) naložit do marinády, kterou připravíme smícháním oleje, koření a česneku.
Další den opečeme na pánvi nebo grilu- není třeba už žádného dalšího tuku, ani sůl. Až máme maso pěkně do červena propečené, servírujeme steaky z divočáka s brambory, bramborovou kaší nebo pouze s chlebem a zeleninou.



Přejeme Vám dobrou chuť u tohoto skvělého pokrmu, který můžete doplnit sklenkou kvalitního vína z naší nabídky!