Druh vína







Oblast












Odrůda

















Tipy a Doporučení








Pojďme ochutnat…

Marlborough Origin Sauvignon Blanc & Sauvignon Blanc Bubbles & Marlborough Origin Pinot, 0,75l

Ušetříte 96 Kč

SC Marlborough Origin Sauvignon Blanc 2018 - z proslulé oblasti Marlborough, je známý svojí ovocnou chutí s nádechem divokého ovoce, černého rybízu, podtóny angreštu a bylin.
SC Vicar’s Choice Sauvignon Blanc Bubbles 2018 - Slámově žlutou barvu doplňují zelené odstíny. V ovocném aroma vyniká černý rybíz, grapefruit a meloun s minerálními tóny. Svěží styl typický pro oblast Marlborough upřednosťňuje opět ovocné chutě.
SC Marlborough Origin Pinot Noir 2018 - Výběrové červené víno odrůdy Pinot Noir má sytě granátovou barvu a vůni připomínající zralý černý rybíz, třešně s jemným květinovým a kořenitým nádechem.
Recept: Krůtí steak na grilu

DETAILNÍ INFORMACE O VÍNECH:
1629 Kč
1728 Kč
+ Jutová taška 3 lahve

S D Í L E T   N A :





Krůtí steak na grilu

Krůtí steak na grilu


doba přípravy: 20 minut


Suroviny pro 4 osoby
600g krůtího masa, 50 g majonéza, 1 lžička mletá sladká paprika, 1 lžička mleté chilli koření, 3 - 4 stroužků česnek
100 ml bílý jogurt, 1 větvička čerstvý rozmarýn, 1 lžička dijonská hořčice, 1 lžíce omáčka Tamari


Postup přípravy
Vyšší plátky krůtích prsou očistíme, osolíme a opepříme. Připravíme si marinádu. Majonézu promícháme s jogurtem, omáčkou Tamari, prolisovaným česnekem, nasekanými lístečky rozmarýnu, oběma paprikami a hořčicí. Marinádu podle chutí osolíme a opepříme. Maso vložíme do plastové krabice, přidáme marinádu, vše důkladně promícháme a necháme asi 24 hodin odležet v chladu. Marinované steaky zlehka osušíme a na roztopeném grilu a špekem potřeném roštu opečeme z obou stran dorůžova. Grilované krůtí steaky podáváme s nejrůznějšími omáčkami, zeleninovými saláty a pečivem.



Přejeme Vám dobrou chuť u tohoto skvělého pokrmu, který můžete doplnit sklenkou kvalitního vína z naší nabídky!