Smithfield Cellars Butchers Block Malbec 2021, 0,75l
Toto víno purpurové barvy pochází ze známé oblasti Mendoza.
V souladu s tradicemi naši odborníci hledali víno, které by se skvěle doplňovalo s nejlepším masem. Díky kombinaci jejich kulinářských znalostí a zkušeností s vinařskou výrobou vám proto s hrdostí můžeme představit produkt: Our Smithfield Cellars Butchers Block Malbec 2020.
Chuť a vůně vína
Vyvážené, chuťově bohaté víno se svěžími ovocnými tóny malin a ostružin. Vždy čiré a jasné, jemně kořeněné.Jeho charakteristiky nejvíce vyniknou při teplotách 16 – 18 °C. Jakmile toto ušlechtilé, jemné víno purpurové barvy nalijete do sklenice, budou se vám sbíhat sliny v ústech.
K jakému jídlu se víno hodí
- obzvláště se hodí k pokrmům s hovězím masem
- vhodné pro decentní přípitek
Recept: Roláda z různých druhů sýra
Země původu - Argentina
Vinařská oblast - Mendoza
Vinařství - Smithfield Winery
Typ - Červené víno
Odrůda - Malbec
Ročník - 2021
Analýza vína - zbytkový cukr: 2.2 g/l, alkohol: 13.00%, kyseliny: 3.80 g/l
Druh vína - Suché
Počet v kartonu - 6
Objem - 0,75l
Vhodné k archivaci - Ano (3-8 let)

Roláda z různých druhů sýra
doba přípravy: 120 minut
Suroviny
14 (nebo 12) plátků syra (dal dle velikosti plechu), 25 dkg salámu junior, 1 pomazánkové máslo s pažitkou nebo s kapií, 3 tavené sýry s kapií nebo zeleninou, 3 stroužky česneku, nať z cibulky, strouhaný sýr na ozdobu, 1 malé rajče, 1/2 zelené papriky
Postup přípravy
Rozmícháme si sýry s pomazánkovým máslem, přidáme ŕozmačkaný česnek, nasekanou nať z cibulek. Pak si dáme plátky sýra na plech, který vyložíme pečicím papírem a plátky sýra dáváme přes sebe. Pote si na nejvíce stupňů vyhřejeme troubu a když je dostatečně vyhřátá, vypneme ji a vložíme tam plech se sýrem, a když nejsou sýry měkké, ještě vložíme do trouby na 120 stupňů na minutku, ale jen hlídáme, dokud se plátky sýra nerozehřejí a pak je prsty domáčkneme, aby se spojily i všechny plátky. Na sýr natřeme vzniklou pomazánku a pak salám a na vše pak poklademe proužky z rajčátek a ze zelené papriky. Roládu stočíme a dáme si ji do chladu do druhého dne. Podáváme s houskou a nebo s vekou, kterou potíráme máslem nebo Ramou a navrch roládu posypeme buď strouhaným sýrem nebo parmazánem.
Přejeme Vám dobrou chuť u tohoto skvělého pokrmu, který můžete doplnit sklenkou kvalitního vína z naší nabídky!