Druh vína







Oblast












Odrůda

















Tipy a Doporučení








Pojďme ochutnat…

de BERNARD MAGNUM VALDOBBIADENE DOCG BRUT MILLESIMATO, 1,5l

Šumivé víno | Cuvée

Šumivé víno odrůdy Glera s malými proporcemi Verdiso a Perera. Vyvážené Prosecco s dobrou aromatickou délkou.

Chuť a vůně vína

Toto víno má atraktivní zelenožlutou barvu s jemným perlením. Vůně je ntenzivní, svěží, velmi jemná s nádechem ovoce a květin. Chuť vínu dodává výrazné aroma zlatých jablek a květin.

Sklizeň a zrání vína

Čas sklizně nastává koncem září a pokračuje do poloviny října. Začíná měkkým lisováním hroznů a následnou fermentací bez vinných šlupek při kontrolované teplotě 20 ° C. Následné se nechá při jemném jiskření, v pomalé druhé fermentaci ve velkých uzavřených nerezových cisternách o teplotě 12-14 ° C po dobu 2 měsíců. Tlak v lahvi odpovídá 5,4 atmosféry.


K jakému jídlu se víno hodí

  • skvělé jako aperitiv
  • rybí pokrmy
  • těstoviny
  • doporučeno podávat při 5 - 7° C ihned po otevření

Recept: Těstovinový salát s tuňákem a kukuřicí
699 Kč

S D Í L E T   N A :





Země původu - Itálie
Vinařská oblast - Conegliano a Valdobbiadene
Vinařství - Azienda Agricola De Bernard
Typ - šumivé víno
Odrůda - Cuvée Glera 100%
Analýza vína - alkohol: 11,5%, zbytkový cukr 8 g/l
Druh vína - Suché
Počet v kartonu - 6
Objem - 1,5 l
Vhodné k archivaci - Ne

Tasting notes


Těstovinový salát s tuňákem a kukuřicí

Těstovinový salát s tuňákem a kukuřicí


doba přípravy: 15 minut


Suroviny
těstoviny, 2ks tuňáka ve vlastní šťávě, kukuřice, bílý jogurt, hořčice plnotučná, sůl, pepř mletý


Postup přípravy
Těstoviny uvaříme podle návodu. Do misky s uvařenými těstovinami dáme tuňáka, kukuřici bez nálevu, hořčici a jogurt (případně majonézu nebo jinou zálivku, podle chuti), osolíme, opepříme, zamícháme, vychladíme a je to.



Přejeme Vám dobrou chuť u tohoto skvělého pokrmu, který můžete doplnit sklenkou kvalitního vína z naší nabídky!