Doručení do štědrého dne garantujeme pro zásilky MESSENGER po ČR objednané do 13.12 a pro zásilky po Praze do 23.12.

Druh vína







Oblast












Odrůda

















Tipy a Doporučení








Pojďme ochutnat…

Westend - Three Bridges Cabernet Sauvignon 2007, 0,75l

Červené víno | suché | Cabernet Sauvignon

Chuťově bohaté víno s jemnou, bohatou, pikantní chutí černého rybízu, moruše, čokolády, tabáku a vanilky.

Chuť a vůně vína

V závěru překvapí příjemný osvěžující mátový tón, jenž osvěžuje plnost tohoto vína.

Sklizeň a zrání vína

Hrozny jsou sbírány ručně z vybraných regionů oblasti Riverina (New South Wales). Tato oblast je proslulá ideálními klimatickými podmínkami, které napomáhají pomalému dozrávání vína. Díky tomu si i víno odrůdy Cabernet Sauvignon udržuje koncentrovanou intenzivní chuť i aroma. Dvanáct měsíců zraje v sudech z francouzského a amerického dubu.

K jakému jídlu se víno hodí

  • grilované maso
  • pikantní maso
  • grilovaná žebírka
  • hutné zeleninové krémy

Recept: Pikantní uzená žebírka na grilu
699 Kč

S D Í L E T   N A :





Země původu - Austrálie
Vinařská oblast - New South Wales
Vinařství - Westend Estate Wines
Typ - Červené víno
Odrůda - Cabernet Sauvignon
Ročník - 2007
Druh vína - Suché
Počet v kartonu - 12
Objem - 0,75l
Vhodné k archivaci - Ano (10-15 let)

Tasting notes

  • Double Gold Medal Winner - 2017 San Francisco Wine Competition
  • Gold Medal - 2016 Rutherglen Wine Show
  • Gold Medal - 2017 Mundus Vini Germany Wine Show
  • Rated 94 Points by Wine Orbit
  • Rated 5 Stars by Raymond Chan
  • 91 POINTS | Rated by James Halliday 2018 Wine Companion


Pikantní uzená žebírka na grilu

Pikantní uzená žebírka na grilu


doba přípravy: 150 minut


Suroviny pro 4 osoby
4 stroužky česneku, 3,2 lžíce ostrého kečupu, 0,8 bílého jogurtu, 0,8 kg vepřových uzených žebírek


Postup přípravy
Žebírka omyjeme, vložíme do vroucí vody a 5 minut povaříme. Pak je slijeme a necháme okapat.
Z jogurtu, kečupu, tymiánu a prolisovaného česneku vymícháme hladkou směs, kterou žebírka z obou stran potřeme. Pak žebírka důkladně uzavřeme do alobalu pro grilování a na středně horkém grilu pečeme asi 35 - 40 minut. Propečená uzená žebírka rozdělíme na porce a podáváme s pečivem a grilovanou nebo nakládanou zeleninou.



Přejeme Vám dobrou chuť u tohoto skvělého pokrmu, který můžete doplnit sklenkou kvalitního vína z naší nabídky!